CURS BASIC EN ANÀLISI BIOENERGÈTICA 2024

L’Anàlisi Bioenergètica és una psicoteràpia analític-corporal-relacional que integra els nivells cognitiu, emocional, somàtic i relacional. L’ AB es focalitza en el cos i els seus processos energètics i emocionals, promou l’arrelament i facilita que ens sentim vius per a poder sentir plaer i tenir relacions saludables. El curs ofereix l’ús d’eines per a treballar amb el cos i els seus processos: la respiració, la veu, el moviment, la relació, per a vivenciar els bloquejos que ens inhibeixen i així poder incrementar el nivell d’energia que necessitem. Cada mòdul és teòric-vivencial perquè cada alumne/a participi d’un procés personal i integrador.

A qui va adreçat

Dirigit a psicòlegs/es, metges/ses, terapeutes, professors/es, professionals de la salut i l’educació que vulguin comprendre més sobre el cos i els seus processos energètic-emocionals i vulguin incorporar els processos corporals en el seu desenvolupament personal i professional.
Dirigit a estudiants de psicologia, pedagogia, fisioteràpia i treball social i a persones interessades en la formació per a ser analista bioenergètic.
També a persones que vulguin entrar més en contacte amb el seu cos, la seva respiració i la capacitat d’incrementar la seva vitalitat. Seminaris teòric-vivencials des de la perspectiva analític-corporal de l’Anàlisi Bioenergètica, amb aportacions des de la teoria de de l’aferrament, enfocaments relacionals i les Neurociències.

Informació Taller

fORMACIÓ A CARREC DE:

Anna Brossa, Fina Plà, Pedro Jimenez, Lluïsa Carmona

Lloc:

Barcelona

DatA:

1r Taller: 20 gener. 2n Taller: 17 febrer. 3r Taller: 16 març. 4t Taller: 13 abril. 5è Taller: 25 maig. 6è Taller: 15 juny

Estic interessat