Associació Catalana en l’Anàlisi Bioenergètica

LA FORMACIÓ

L’ACAB organitza diferents opcions de formació:

  • Cursos introductoris en L’ Anàlisi Bioenergètica
  • Tallers de temes específics impartits per Trainers Internacionals
  • La formació per a certificar-se com Analista Bioenergètic

La certificació s’obté a través de la Formació
reglada i s’imparteix seguint les directrius de l’Institut Internacional (IIBA) i és organitzada per L’ACAB d’acord amb la normativa del codi intern d’ ACAB.

La durada de la formació és de 5 anys. Dividida en dues etapes: pre-clínica, 3 anys i clínica 2 anys.

La durada de la formació és de 5 anys. Dividida en dues etapes: pre-clínica, 3 anys i clínica 2 anys.

4 mòduls cada any de 4 dies cadascun.
La formació és de caràcter teòric-vivencial així com del treball de la dinàmica grupal.

Per a conèixer els requisits necessaris, característiques específiques i continguts de la formació de A.B. faci clic aquí.

REQUISITS
50 hores de psicoteràpia amb un/a analista bioenergètica CBT, preferentment socis/as de ACAB o altres societats, prèvies a la sol·licitud d’admissió.

Titulació de grau mitjà o superior (diplomatura/llicenciatura), preferiblement en psicologia i disciplines relacionades amb la salut (medicina, infermeria, fisioteràpia…) i/o el treball amb les persones (treball social, educació social, pedagogia…)

Fer la formació d’analistes suposa ser membres associats/as de ACAB

Característiques específiques de la formació i normativa del reglament intern de L’ ACAB. Durant l’etapa clínica es treballarà amb el material aportat pels alumnes del seu propi treball clínic. Els/les formadors internacionals i locals formen part del cos facultatiu del IIBA i són seleccionats d’acord amb L’ ACAB. La formació implica l’acceptació del Codi Ètic i del reglament intern de ACAB per part d’els/les estudiants. La ACAB expedeix oficialment la certificació d’Analista Bioenergètic