Associació Catalana en l’Anàlisi Bioenergètica

Qui som
img

Desde 1983,
fundat a Nova York per Alexander Lowen, l’any 1956.

Som una Associació professional que promou la pràctica i l’estudi de l’Anàlisi Bioenergètica a Catalunya i la seva divulgació. Alhora proporciona un marc de participació, respecte i creixement personal i professional. L’Associació Catalana en l’Anàlisi Bioenergètica (ACAB), es va fundar l’any 1983 a Barcelona i va ser pionera a l’Estat Espanyol. És membre del IIBA l’International Institute for Bioenergetic Analysis, fundat a Nova York per Alexander Lowen, l’any 1956.

image

L'ASSOCIACIÓ CATALANA DE L'ANÀLISI BIOENERGÈTICA (ACAB), ha impulsat al llarg dels anys la divulgació i coneixement de l’Anàlisi Bioenergètica així com la formació de nombrosos analistes al nostre país.

Tots els/les membres de l’IIBA ens regim per un codi ètic internacional, que determina els drets i deures dels/les Analistes Bioenergètiques en la seva pràctica professional. L’any 2008 es va aprovar el Reglament de Règim Intern de l’ACAB en el qual es desenvolupa el codi ètic segons las directrius del IIBA així com, altres aspectes relacionats amb el funcionament de l’Associació.

L'ASSOCIACIÓ CATALANA DE L'ANÀLISI BIOENERGÈTICA (ACAB) està vinculada a d’altres associacions del nostre territori estatal de la península i col-labora en l’organització de les Jornades Ibéricas juntament amb les altres Associacions ibéricas.

A Europa les diferents societats s'agrupen a la Federació Europea de l'Anàlisi Bioenergètica (EFBAP) i la (EAP) Associació de Psicoterapeutes Europea, a les quals pertany també l'ACAB.

Aquí trobareu els enllaços per conectar-vos i conèixer-les.

IIBA

El model de gestió de L’ACAB està format per tres comissions:

Comissió Gestora

Anna Brossa, Fina Pla, Rosalía Hernández

Comissió de Formació

Anna Brossa i Fina Pla

Suport administratiu

Rosalía Hernández