APRENENT A TREBALLAR AMB I DES DEL COS

L’Anàlisi Bioenergètica és una psicoteràpia analític-corporal-relacional que integra els nivells cognitiu, emocional, somàtic i relacional. L’ AB es focalitza en el cos i els seus processos energètics i emocionals, promou l’arrelament i facilita que ens sentim vius per a poder sentir plaer i tenir relacions saludables.
El curs ofereix l’ús d’eines per a treballar amb el cos i els seus processos: la respiració, la veu, el moviment, la relació, per a vivenciar els bloquejos que ens inhibeixen i així poder incrementar el nivell d’energia que necessitem. Cada mòdul és teòric-vivencial perquè cada alumne/a participi d’un procés personal i integrador

A qui va adreçat

Dirigit a psicòlegs/es, metges/ses, terapeutes, professors/es, professionals de la salut i l’educació que vulguin comprendre més sobre el cos i els seus processos energètic-emocionals i vulguin incorporar els processos corporals en el seu desenvolupament personal i professional.
Dirigit a estudiants de psicologia, pedagogia, fisioteràpia i treball social i a persones interessades en la formació per a ser analista bioenergètic.

Informació Taller

fORMACIÓ A CARREC DE:

Anna Brossa, Fina Plà, Pedro Jimenez, Dolors Boada, Lluïsa Carmona

Lloc:

Barcelona

DatA:

A determinar

Estic interessat