TALLERS 2012

Adreçats a totes les persones interessades a entrar en contacte amb els mètodes i tècniques de l’Anàlisi Bioenergètica. També com a introducció per als que vulguin iniciar el procés de formació en Anàlisi Bioenergètica.

 

Introducció a l’Anàlisi Bioenergètica
El cos com una base segura: De la pertorbació a la salut emocional

Proposem un recorregut que transita des del caos a la claredat, de la malaltia a la salut, de la incertesa a la certesa, de l’angoixa al benestar.

Vivim temps convulsos en els quals la inseguretat i la incertesa ens acompanyen, provocant un efecte desestabilitzador en les nostres vides i en les nostres relacions. Necessitem mitjans que ens facilitin una comprensió del món i de nosaltres mateixos/es per poder fer front al malestar que aquesta situació ens evoca.

L’AB, mitjançant la intervenció psicocorporal, ens facilita poder-nos sentir ancorats i arrelats en el nostre cos, que és la base que ens sustenta. L’ AB ens dóna mitjans per sostenir la incertesa, creuar el malestar i contenir, que no reprimir, l’angoixa.

Ara, més que mai, necessitem dedicar-nos a la nostra salut emocional per poder sentir que el nostre cos i les nostres emocions són una base segura des de la qual puguem enfrontar-nos amb la situació de complexitat social i emocional en la qual vivim.

Taller 1 | De la desvitalització  a la vitalització

Sentir-nos ansiosos o deprimits són dues tendències anímiques en la nostra vida actual. Aquests dos estats tenen una base somato-emocional i són sustentats per un sistema autònom i independent a la nostra capacitat cognitiva i voluntariosa. Treballarem ajudant la persona a alliberar el patró autodestructiu per mitjà dels moviments involuntaris, l’expressió sonora i la relació. Tal experiència oferirà benestar i vitalitat a la persona, facilitant una nova reorganització i regulació a nivell neuromuscular, emocional i cognitiuSentir-nos ansiosos o deprimits són dues tendències anímiques en la nostra vida actual. Aquests dos estats tenen una base somato-emocional i són sustentats per un sistema autònom i independent a la nostra capacitat cognitiva i voluntariosa. Treballarem ajudant la persona a alliberar el patró autodestructiu per mitjà dels moviments involuntaris, l’expressió sonora i la relació. Tal experiència oferirà benestar i vitalitat a la persona, facilitant una nova reorganització i regulació a nivell neuromuscular, emocional i cognitiu.

Impartit per Pedro Jiménez.
Data: 10 de març
Horari: Dissabte de 10 a 13:30 h i de 15:30 a 19h.
Lloc: Alenar. Major de Gràcia109,1,1
Taller 2 | L’impacte dels patrons destructius a la nostra salut psicoemocional

Són el símptoma visible d’un malestar invisible. Veiem com els repetim i els efectes que tenen en les nostres vides i com de difícil es canviar-los. L’autoboicot, la desídia, l’auto-exigència, les addiccions: menjar, tabac, alcohol, drogues, sexe, internet, són maneres inadequades amb les quals neutralitzem el  malestar. Explorarem quina funció tenen i com desactivar-los i generar patrons alternatius constructius  cap a la salut física i emocional.

Impartit per Fina Pla
Data: 14 de abril
Horari: Dissabte de 10 a 13:30 h i de 15:30 a 19h.
Lloc: Alenar, Major de Gràcia109,1,1

Taller 3 | Arrelament i creativitat

Estar arrelat és estar en contacte amb les realitats bàsiques de la vida i això requereix un contacte flexible amb el terra i amb els altres. Treballarem la consciència d’aquest contacte mitjançant exercicis proposats per l’Anàlisi Bioenergètica. A partir de la consciència d’arrelament,  buscarem l’expressió creativa original mitjançant el moviment i la veu, com una forma  gratificant de relacionar-nos amb nosaltres mateixos i amb els altres..

Impartit per Victoria Fdez. Puig
Data: 12 de maig
Horari: Dissabte de 10 a 13:30 h i de 15:30 a 19h.
Lloc: Baraka, Vallespir 176 entl

Taller 4 | Sexualitat / Identitat
La qualitat de les sensacions sexuals d’un individu depèn de la quantitat d’energia o excitació que contingui el seu cos, també depèn de com de connectat estigui a la terra, del seu arrelament”. (A. Lowen)
Aquest és un taller per treballar des de l’Anàlisi Bioenergètica els bloquejos emocionals i energètics que impedeixen assentar amb plaer la sexualitat amb la identitat de l’ésser.
Impartit per Toni Cardona
Data: 2 de juny
Horari: Dissabte de 10 a 13:30 h i de 15:30 a 19h.
Lloc: Baraka, Vallespir 176 entl
Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012.
Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies.

OK, lo he entendido | Más información