Associar-se

L’ ACAB facilita actualment  diverses maneres de formar part de l’Associació
Socis/es actius/es

Analistes certificats (CBT), supervisors, formadors locals i persones que hagin acabat la seva formació  i estiguin en procés de certificació.
El procediment: enviar una carta de sol·licitud a la secretaria de l’ACAB, explicant els motius de l’interès de formar part de l’Associació.  La Comissió Gestora n’estudia la sol·licitud i resol l’admissió.
Quota: trimestral  diferenciada  segons el nivell assolit (CBT, Supervisor/a, Formador/a)

Membres associats/des

Persones que estiguin fent la seva formació en l’Anàlisi Bioenergètica.
El procediment: ser admès  per la Comissió de Formació com a alumne candidat, així com  matricular-se  i estar en procés de formació.
Quota: trimestral

Membres simpatitzants

Persones interessades en l’Anàlisi Bioenergètica perquè estan en procés terapèutic o han participat en un taller, xerrada, o d’altra activitat que organitza l’Associació i volen continuar tenint informació, tant de les nostres activitats com  la d’altres, vinculades a l’Anàlisi Bioenergètica, poden donar-se d’alta com a soci simpatitzant.
El procediment: enviar un correu electrònic o carta ordinària amb les dades i explicar el motiu d’interès.
Quota: gratuïta

  • Per poder ser soci/a de la nostra Associació cal ser major d’edat i complir amb els requisits que estipulen els Estatuts i el Reglament Intern.
Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012.
Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies.

OK, lo he entendido | Más información