Llibres bàsics sobre l'A.B i d'altres interessants Bibliografia recomanada Actualment existeix nombrosa bibliografia d’interès, us facilitem un llistat de bibliografia bàsica i actualitzada.
Presentació Bibliografía
signature
Benvinguts/des a la pàgina WEB de l’ACAB Associació Catalana en l’Anàlisi Bioenergètica Des d’aquesta pàgina web, els socis i sòcies de l’ACAB volem donar-vos informació de la nostra associació professional, de com podeu contactar amb nosaltres per cercar un/a terapeuta i d’altres informacions.
Presentació Serveis
signature
Anàlisi Bioenergètica Què és L’Anàlisi Bioenergètica L’Anàlisi Bioenergètica és un abordatge psicoterapèutic analític, corporal i relacional que permet entendre els conflictes emocionals i abordar les seves problemàtiques en el present.
presentació serveis
signature

Directori

A través del directori de l’ACAB podeu conèixer i contactar amb els/les Analistes Bioenergètics que pertanyen a la nostra Associació. Conèixer la ubicació geogràfica, els interessos específics o l’experiència pot ser útil.

Tallers

Adreçats a totes les persones interessades a entrar en contacte amb els mètodes i tècniques de l’Anàlisi Bioenergètic. També com a introducció per als que vulguin iniciar el procés de formació en Anàlisi Bioenergètica

Calendari

Anualment o trimestralment es programen diferents activitats, podeu trobar informació sobre:  continguts, dates i requisits  per poder participar-hi.

man-left
Benvinguts/es a la pàgina WEB de

l’Associació Catalana en l’Anàlisi Bioenergètica. ACAB.

Des d’aquesta pàgina web, els socis i sòcies  de  l’ACAB volem donar-vos informació de la nostra associació professional, de com podeu contactar amb nosaltres per cercar un/a terapeuta i d’altres informacions.

Volem també,  introduir-vos en el coneixement  de l’Anàlisi Bioenergètica. Un model conceptual  i terapèutic que  ens  orienta  en  el tractament  i  suport  a  les persones  vers el creixement  i la salut psico-emocional.

Què proporcionem?

Serveis de l'ACAB

L’ ACAB promou activitats i ofereix serveis relacionats amb els objectius de divulgar i promoure l’Anàlisi Bioenergètica

contact

L’ ACAB facilita actualment diverses maneres de formar part de l’Associació

La teràpia

L’Anàlisi Bioenergètica pretén ajudar a la persona a comprendre l’origen dels seus conflictes, traumes o dèficits i els seus efectes en el present, a partir de la vivència psico-corporal i la interacció amb el/la terapeuta.

Això permet que la persona pugui recuperar un moviment intern propi, la força vital, la capacitat de sentir-se i relacionar-se amb l’entorn d’una manera més satisfactòria i plena.

El nostre directori

Coneix al nostre directori

A través del directori de l’ACAB podeu conèixer i contactar amb els/les Analistes Bioenergètics que pertanyen a la nostra Associació. Conèixer la ubicació geogràfica, els interessos específics o l’experiència pot ser útil.

Obre el cor al teu història

Cada un de nosaltres Volem que algú parli, os escoltarem de tot cor

Abrir chat