Llibres bàsics sobre l'A.B i d'altres interessants Bibliografia recomanada Actualment existeix nombrosa bibliografia d’interès, us facilitem un llistat de bibliografia bàsica i actualitzada.
Presentació Bibliografía
signature
Benvinguts/des a la pàgina WEB de l’ACAB Associació Catalana en l’Anàlisi Bioenergètica Des d’aquesta pàgina web, els socis i sòcies de l’ACAB volem donar-vos informació de la nostra associació professional, de com podeu contactar amb nosaltres per cercar un/a terapeuta i d’altres informacions.
Presentació Serveis
signature
Anàlisi Bioenergètica Què és L’Anàlisi Bioenergètica L’Anàlisi Bioenergètica és un abordatge psicoterapèutic analític, corporal i relacional que permet entendre els conflictes emocionals i abordar les seves problemàtiques en el present.
presentació serveis
signature

Directori

A través del directori de l’ACAB podeu conèixer i contactar amb els/les Analistes Bioenergètics que pertanyen a la nostra Associació. Conèixer la ubicació geogràfica, els interessos específics o l’experiència pot ser útil.


Zmdi Zmdi-facebook


Skype


Phone-square-alt


Snapchat

Tallers

Adreçats a totes les persones interessades a entrar en contacte amb els mètodes i tècniques de l’Anàlisi Bioenergètic. També com a introducció per als que vulguin iniciar el procés de formació en Anàlisi Bioenergètica

Tel: +34 932101197

Calendari

Anualment o trimestralment es programen diferents activitats, podeu trobar informació sobre:  continguts, dates i requisits  per poder participar-hi.


Vilafranca, 32, 1r 3a, 08024, Barcelona

man-left
Benvinguts/es a la pàgina WEB de

l’Associació Catalana en l’Anàlisi Bioenergètica. ACAB.

Des d’aquesta pàgina web, els socis i sòcies  de  l’ACAB volem donar-vos informació de la nostra associació professional, de com podeu contactar amb nosaltres per cercar un/a terapeuta i d’altres informacions.

Volem també,  introduir-vos en el coneixement  de l’Anàlisi Bioenergètica. Un model conceptual  i terapèutic que  ens  orienta  en  el tractament  i  suport  a  les persones  vers el creixement  i la salut psico-emocional.


Presentació

Què proporcionem?

Serveis de l’ACAB

L’ ACAB promou activitats i ofereix serveis relacionats amb els objectius de divulgar i promoure l’Anàlisi Bioenergètica

Activitats

Anualment o trimestralment es programen diferents activitats, podeu trobar informació.

Més informació

Formació

La certificació com Analista Bioenergètic s’obté a través de la.

Més informació

Bibliografía

Actualment existeix nombrosa bibliografia d’interès, us facilitem un llistat de.

Més informació

Articles i publicacions

Articles i referències d’escrits i publicacions d’Analistes Bioenergètics així com.

Més informació

Enllaços d’interès

Career counseling is a type of advice-giving and support provided.

Més informació

contact

L’ ACAB facilita actualment diverses maneres de formar part de l’Associació


ASOCIAR-SELa teràpia

L’Anàlisi Bioenergètica pretén ajudar a la persona a comprendre l’origen dels seus conflictes, traumes o dèficits i els seus efectes en el present, a partir de la vivència psico-corporal i la interacció amb el/la terapeuta.

Això permet que la persona pugui recuperar un moviment intern propi, la força vital, la capacitat de sentir-se i relacionar-se amb l’entorn d’una manera més satisfactòria i plena.

  • emocional i corporal a partir de la mobilització energètica dins un marc terapèutic on la relació
  • La relació terapèutica permet l’anàlisi corporal i interaccional
  • El cos i la relació permeten a la persona comprendre la seva història
  • La relació terapèutica possibilita la regulació emocional

El nostre directori

Coneix al nostre directori

A través del directori de l’ACAB podeu conèixer i contactar amb els/les Analistes Bioenergètics que pertanyen a la nostra Associació. Conèixer la ubicació geogràfica, els interessos específics o l’experiència pot ser útil.

Victoria-Fernández

Victoria Fernández Puig


Psicòloga col. 8834, Formació en Terapia Gestalt (1995), Analista Bioenegètica reconeguda per l’IIBA (2009), Formació en Integració del Cicle Vital ICV (2009)

619468045

victoriafdezpuig@gmail.com

20 Anys Experience

Més informació
Lluisa-Carmona2

Lluïsa Carmona Martínez


Em vaig formar inicialment, en el camp de les ciències socials des d’on em vaig vincular al treball amb col·lectius socials amb dificultats específiques, infants,.

615274502

lluisa.carmona@telefonica.net

10 Anys Experience

Més informació
Anna Brossa Bas

Anna Brossa Bas


Llicenciada en Psicologia l’any 1980, col·legiada 4489. Titulada en Pedagogia Terapèutica el 1982 i en Anàlisi Bioenergètica l’any 1995.

659753190

anna.brossa@gmail.com

40 Anys Experience

Més informació
Dolors Boada i Juncà

Dolors Boada i Juncà


Treballo en Anàlisi Bioenergètica des de l’any 1993. Consulta privada de teràpia individual. Grups de teràpia per infermeria en hospitals.

619338704

dolorsboada7@gmail.com

30 Anys Experience

Més informació
Victoria-Fernández

Merche Taboada Lema


Analista Bioenergètica certificada (CBT) per l’IIBA. Pedagogia Terapèutica. Postgrau Educació Social. Universitat de Barcelona.

605789938

merchelema@gmail.com

10 Anys Experience

Més informació
Fina-Pla-Vila

Fina Pla Vila


Psicòloga col·legiada adscrita al COPC (Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya). Analista bioenergètica certificada per L’IIBA (Institut Internacional d’Anàlisi Bioenergètica), Supervisora i Trainer Local.

699754642

fpla@copc.cat

20 Anys Experience

Més informació
Margarida-Odena

Margarita Odena Montane


Estoy trabajando como analista bionergético desde el año 1984, primero en grupo y más tarde en individual. También he trabajado como supervisora hasta la fecha.

639411471

maragaritaodena@gmail.com

10 Anys Experience

Més informació
Beatriu-Masià

Beatriu Masià


La meva experiència en relació a l’anàlisi bioenergètica és des de fa uns anys en què a través d’un treball personal, i posteriorment en la.

626865603

beatriu56@hotmail.com

10 Anys Experience

Més informació
Pedro Jiménez

Pedro Jiménez


Psicólogo colegiado 3182, con más de 25 años de experiencia como psicoterapeuta. Trabaja en clínica privada desde 1991 en la especialidad de psicoterapéutica en Análisis.

618638002

pedrojimenez@habitate.es

25 Anys Experience

Més informació
Rosalia-Hernández

Rosalía Hernández


Psicoterapeuta – diplomada en psicología clínica 1974/1980. Realiza la formación en Análisis Bioenergético de 1986/1990. Miembro de ACAB y del (IIBA) desde 1986 y miembro.

687919195

rosalia.hs@hotmail.com

45 Anys Experience

Més informació

Obre el cor al teu història

Cada un de nosaltres Volem que algú parli, os escoltarem de tot cor


Associar-se