Associar-se

L’ ACAB facilita actualment  diverses maneres de formar part de l’Associació
Socis/es actius/es

Analistes certificats (CBT), supervisors, formadors locals i persones que hagin acabat la seva formació  i estiguin en procés de certificació.
El procediment: enviar una carta de sol·licitud a la secretaria de l’ACAB, explicant els motius de l’interès de formar part de l’Associació.  La Comissió Gestora n’estudia la sol·licitud i resol l’admissió.
Quota: trimestral  diferenciada  segons el nivell assolit (CBT, Supervisor/a, Formador/a)

Membres associats/des

Persones que estiguin fent la seva formació en l’Anàlisi Bioenergètica.
El procediment: ser admès  per la Comissió de Formació com a alumne candidat, així com  matricular-se  i estar en procés de formació.
Quota: trimestral

Membres simpatitzants

Persones interessades en l’Anàlisi Bioenergètica perquè estan en procés terapèutic o han participat en un taller, xerrada, o d’altra activitat que organitza l’Associació i volen continuar tenint informació, tant de les nostres activitats com  la d’altres, vinculades a l’Anàlisi Bioenergètica, poden donar-se d’alta com a soci simpatitzant.
El procediment: enviar un correu electrònic o carta ordinària amb les dades i explicar el motiu d’interès.
Quota: gratuïta

  • Per poder ser soci/a de la nostra Associació cal ser major d’edat i complir amb els requisits que estipulen els Estatuts i el Reglament Intern.
high protein snacks bodybuilding como ganar masa muscular rapido meal plan for bodybuilders

Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012.
Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies.

OK, lo he entendido | Más información